Skriv ut

Boken Konsten att vara turkos

Jan Gunnarssons nya bok är en inspirations- och lärobok om att VÄLKOMNA SIG SJÄLV OCH ANDRA för att skapa FRAMGÅNGSRIKA RELATIONER i arbetet och privat.

Att välkomna människor börjar med att välkomna sig själv. Att bli vän med hela den människa vi ska leva med varenda dag av vårt liv. Det är när vi gör det vi öppnar upp mot andra med glädje, respekt, värdighet och medkänsla.

Du får följa med på en resa genom ett landskap av glädje, tårar, möjligheter och utmaningar i sökandet efter att leva ett välkomnande liv.

"Det här är den viktigaste bok jag skrivit. Mina tidigare böcker har talat om vikten av att välkomna sig själv och andra. Konsten att vara turkos handlar om HUR du kan göra det. Något som kommer att göra stor skillnad för dig och alla de som kommer i din väg. Jag hoppas att du ska tycka att boken är värdefull och ge dig inspiration och tankar som kan förändra ditt liv!" säger författaren Jan Gunnarsson.

Köp boken hos Dialogos Förlag.

DELA INLÄGG

Facebook Twitter Blogger

Om värdskap - värdskapsfilosofin

Om värdskap - värdskapsfilosofin Nu kan du beställa värdskapfilosofin i tryckt format. Skriften är på 34 sidor och innehåller tio delar om värdskap och konsten att få människor att känna sig välkomna. Pris 55:-/st Vid beställning, kontakta kicki@vardskapet.se

NY BOK - LEDA SOM VÄRD

NY BOK - LEDA SOM VÄRD Den här boken är en hyllning till alla operativa chefer som får världen att fungera i verkligheten. 
Läs mer
BÖCKER FRÅN VÄRDSKAPET
DET GODA VÄRDSKAPET DET GODA VÄRDSKAPET
Boken om konsten att få människor att känna sig välkomna. En konst som utövas mot gäster, kollegor och oss själva.
Läs mer