Skriv ut

Helena Jönsson

Helena Jönsson är en engagerande och inspirerande föreläsare och utbildare. I sina föreläsningar växlar Helena gärna mellan fakta, exempel från sitt eget liv, deltagarnas erfarenheter och kluriga värderingsövningar som får alla att fundera på hur de själva fungerar. Humor och glädje är viktiga ingredienser när hon möter en grupp. Ledorden för hennes utbildningar är delaktighet och motivation.

Helena har studerat marknadsföring, information, retorik och kommunikation. Genom ett mångårigt engagemang som tränare drar hon gärna paralleller till idrottsvärlden, och har som specialitet att se hinder som utmaningar, och vända dem till möjligheter. Hon har jobbat både inom turismindustrin och med miljöorganisationer och har varit projektledare och kampanjledare innan föreläsandet tog över.

De senaste åren har Helena utbildat företag och organisationer över hela Sverige i hur man engagerar sin personal i ett hållbart arbetssätt. Hon är van att hjälpa företag att komma igång med eller driva vidare ett förändringsarbete genom att jobba med attityder och vanor. Hon ser att det går att använda ett välkomnande, öppet och hållbart synsätt på flera plan i alla typer av företag och organisationer. Som föreläsare på Värdskapet använder Helena sina erfarenheter från hållbarhetsvärlden och bidrar med sitt engagemang och sin vilja att få till varaktiga förändringar.Kontakta mig om du vill veta mer om våra föreläsningar:

Du behöver aktivera JavaScript på din webbläsare för att kunna använda detta formulär!

DELA INLÄGG

Facebook Twitter Blogger

Om värdskap - värdskapsfilosofin

Om värdskap - värdskapsfilosofin Nu kan du beställa värdskapfilosofin i tryckt format. Skriften är på 34 sidor och innehåller tio delar om värdskap och konsten att få människor att känna sig välkomna. Pris 55:-/st Vid beställning, kontakta kicki@vardskapet.se

NY BOK - LEDA SOM VÄRD

NY BOK - LEDA SOM VÄRD Den här boken är en hyllning till alla operativa chefer som får världen att fungera i verkligheten. 
Läs mer
BÖCKER FRÅN VÄRDSKAPET
DET GODA VÄRDSKAPET DET GODA VÄRDSKAPET
Boken om konsten att få människor att känna sig välkomna. En konst som utövas mot gäster, kollegor och oss själva.
Läs mer