Skriv ut

Boken Leda som värd

Leda som värd är en hyllning till alla operativa chefer som får världen att fungera i verkligheten”, säger Jan Gunnarsson om boken. ”Alla de som befinner sig i stöket bland krävande kunder och medarbetare samtidigt en bit från ledningen som ständigt skickar ner nya mål och ställer allt högre krav på effektivitet och resultat. Vår läsare är alla de chefer som inte så sällan funderar på om det är värt allt slit, men ändå fortsätter arbetet med att skapa en plats, en kultur där människor känner sig välkomna, mötta med respekt, värdighet och omtanke.”

Boken är fylld av inspirerande berättelser som den om kommunchefen som fattade eld, om ett land som heter Marta och glädjen att gå omkring med en korv i fickan. Boken ger också tio konkreta nycklar för att skapa värdskap och sätter tänderna i frågor som: Vad innebär det att leda som värd? Vad händer om vi tänker värdskap istället för traditionellt ledarskap? Vad innebär rollen som det goda föredömet?

Köp boken hos Dialogos Förlag.

DELA INLÄGG

Facebook Twitter Blogger

Om värdskap - värdskapsfilosofin

Om värdskap - värdskapsfilosofin Nu kan du beställa värdskapfilosofin i tryckt format. Skriften är på 34 sidor och innehåller tio delar om värdskap och konsten att få människor att känna sig välkomna. Pris 55:-/st Vid beställning, kontakta kicki@vardskapet.se

NY BOK - LEDA SOM VÄRD

NY BOK - LEDA SOM VÄRD Den här boken är en hyllning till alla operativa chefer som får världen att fungera i verkligheten. 
Läs mer
BÖCKER FRÅN VÄRDSKAPET
DET GODA VÄRDSKAPET DET GODA VÄRDSKAPET
Boken om konsten att få människor att känna sig välkomna. En konst som utövas mot gäster, kollegor och oss själva.
Läs mer