Skriv ut

Märit Torkelson

Märit Torkelson är talare, kurs- och workshopledare och har arbetat med värdskap i över tjugo år, både närmast gästen och som ledare inom marknadsföring, destinations- och affärsutveckling samt med den internationella mötesmarknaden.

Märit är en uppskattad inspiratör och föreläser kring värdskap för både medarbetare och ledare, såväl kortare inspirationsföreläsningar som heldagsworkshops. Hur kan vi möta en människa på bästa sätt oavsett i vilket ärende, kategori eller behov hon har? Med ett välkomnande förhållningssätt som utgångspunkt kan alla utveckla bemötande och service gentemot kunder, leverantörer och partners och mot varandra som kollegor och arbetskamrater. Märit är i grunden civilekonom och driver VÄRDSKAPET AB tillsammans med partners.

Inom VÄRDSKAPET AB arbetar Märit Torkelson i huvudsak med de norska och danska marknaderna.

 Kontakta mig om du vill veta mer om våra föreläsningar:

Du behöver aktivera JavaScript på din webbläsare för att kunna använda detta formulär!

DELA INLÄGG

Facebook Twitter Blogger

Om värdskap - värdskapsfilosofin

Om värdskap - värdskapsfilosofin Nu kan du beställa värdskapfilosofin i tryckt format. Skriften är på 34 sidor och innehåller tio delar om värdskap och konsten att få människor att känna sig välkomna. Pris 55:-/st Vid beställning, kontakta kicki@vardskapet.se

NY BOK - LEDA SOM VÄRD

NY BOK - LEDA SOM VÄRD Den här boken är en hyllning till alla operativa chefer som får världen att fungera i verkligheten. 
Läs mer
BÖCKER FRÅN VÄRDSKAPET
DET GODA VÄRDSKAPET DET GODA VÄRDSKAPET
Boken om konsten att få människor att känna sig välkomna. En konst som utövas mot gäster, kollegor och oss själva.
Läs mer