Skriv ut

Per Arnevall

Per Arnevall är en erfaren föreläsare, utbildare och workshopledare inom områdena värdskap och ledarskap. Per har åtta års praktisk erfarenhet av hur man kan arbeta med värdskap och omsätta värdskapstanken till konkreta aktiviteter ute i en organisation. Allt ifrån hur man får alla att vilja detta varje dag till hur man till exempel skapar belöningsrutiner för att premiera det förväntade beteendet. En annan central frågeställning som Per föreläser och utbildar kring är vikten av att integrera värdskap med ett företags vision, värderingar och företagskultur.

Per visar också att värdskap inte är en kostnad utan i många stycken en strategiskt viktig investering som snabbt och enkelt blir lönsam. Erfarenheten visar också att ett aktivt värdskapsarbete kommer att ge positiva effekter på en rad andra områden.

Per har också 35 års operativ erfarenhet från olika ledarroller i arbetslivet och kan på ett både trovärdigt och engagerat sätt föreläsa om, och utbilda i, vilket ledarskap som krävs för att värdskap skall uppstå och utövas ute i en organisation.

Läs mer om föreläsningen Det goda värdskapet på Svenska MässanKontakta mig om du vill veta mer om våra föreläsningar:

Du behöver aktivera JavaScript på din webbläsare för att kunna använda detta formulär!

DELA INLÄGG

Facebook Twitter Blogger

Om värdskap - värdskapsfilosofin

Om värdskap - värdskapsfilosofin Nu kan du beställa värdskapfilosofin i tryckt format. Skriften är på 34 sidor och innehåller tio delar om värdskap och konsten att få människor att känna sig välkomna. Pris 55:-/st Vid beställning, kontakta kicki@vardskapet.se

NY BOK - LEDA SOM VÄRD

NY BOK - LEDA SOM VÄRD Den här boken är en hyllning till alla operativa chefer som får världen att fungera i verkligheten. 
Läs mer
BÖCKER FRÅN VÄRDSKAPET
DET GODA VÄRDSKAPET DET GODA VÄRDSKAPET
Boken om konsten att få människor att känna sig välkomna. En konst som utövas mot gäster, kollegor och oss själva.
Läs mer