Skriv ut

Personlig utveckling

Värdskap är ett sätt att växa som människa! Att leva med välkomnande förhållningssätt är att öppna upp för alla möjligheter och människor vi möter. En viktig del i värdskapet är därför att välkomna sig själv, att vara tillfreds med den jag är, det jag gör och det jag har. Att välkomna förändring, välkomna framtiden.

Ett starkt ledarskap för sig själv och andra bygger på att man känner och är trygg i sig själv. Utan en inre och fast värdegrund som kompass kommer våra handlingar mest bli ett resultat av slumpen. Människor runt omkring oss får svårt att veta hur de ska förhålla sig till oss, våra handlingar och beslut.

"För att välkomna andra, måste jag välkomna mig själv".

DELA INLÄGG

Facebook Twitter Blogger

RELATERADE POSTER

FRÅGOR FÖR EN VÄLKOMNANDE KULTUR

Frågor för en välkomnande kultur LÄS MER

Om värdskap - värdskapsfilosofin

Om värdskap - värdskapsfilosofin Nu kan du beställa värdskapfilosofin i tryckt format. Skriften är på 34 sidor och innehåller tio delar om värdskap och konsten att få människor att känna sig välkomna. Pris 55:-/st Vid beställning, kontakta kicki@vardskapet.se

NY BOK - LEDA SOM VÄRD

NY BOK - LEDA SOM VÄRD Den här boken är en hyllning till alla operativa chefer som får världen att fungera i verkligheten. 
Läs mer
BÖCKER FRÅN VÄRDSKAPET
DET GODA VÄRDSKAPET DET GODA VÄRDSKAPET
Boken om konsten att få människor att känna sig välkomna. En konst som utövas mot gäster, kollegor och oss själva.
Läs mer
NY BOK - LEDA SOM VÄRD! NY BOK - LEDA SOM VÄRD!
Den här boken är en hyllning till alla operativa chefer som får världen att fungera i verkligheten.
Läs mer