Skriv ut

Planering av arrangemanget

Inbjudan bör givetvis gå ut i god tid. Till en början kan det räcka med en kort information med tid och syfte för att sedan skicka ut en mer formell och fyllig inbjudan med alla fakta och anmälningsmöjligheter. Många deltagare uppskattar att få en värdskapsbok eller skrift tillsammans med själva inbjudan.

I samband med ditt arrangemang kan det vara en god idé att informera och kanske bjuda in lokalpressen eller andra media. Lokala media har som uppgift att bevaka lokala arrangemang. Om du bara har ett tillräckligt intressant budskap och en bra kontaktperson så är chansen ganska stor att media vill bevaka ditt arrangemang. Kontakta oss gärna om du vill du ha bilder eller förslag  till text.

DELA INLÄGG

Facebook Twitter Blogger

Om värdskap - värdskapsfilosofin

Om värdskap - värdskapsfilosofin Nu kan du beställa värdskapfilosofin i tryckt format. Skriften är på 34 sidor och innehåller tio delar om värdskap och konsten att få människor att känna sig välkomna. Pris 55:-/st Vid beställning, kontakta kicki@vardskapet.se

NY BOK - LEDA SOM VÄRD

NY BOK - LEDA SOM VÄRD Den här boken är en hyllning till alla operativa chefer som får världen att fungera i verkligheten. 
Läs mer
BÖCKER FRÅN VÄRDSKAPET
DET GODA VÄRDSKAPET DET GODA VÄRDSKAPET
Boken om konsten att få människor att känna sig välkomna. En konst som utövas mot gäster, kollegor och oss själva.
Läs mer