Skriv ut

Varför värdskap?

Helt enkelt för att du anar att du och din verksamhet har mer att ge i mötet med kunder, leverantörer, samarbetspartners och mellan kollegor. Du förstår att genom att förverkliga potentialen i alla dessa möten blir verksamheten mer framgångsrik.


Vad kan jag få för resultat med en satsning på värdskap?

En värdskapssatsning bidrar till att utveckla bättre bemötande, service och tillgänglighet. Värdskap kopplar naturligt till företagskultur, värdegrund och attityder och bidrar till att skapa en samsyn. Värdskapssatsningen ger bättre motivation, inspiration och ökad arbetsglädje i personalgruppen. Bättre interna och externa relationer. Ett gott värdskap bygger attraktionskraft och lönsamhet.


Inom vilka branscher kan man använda värdskap?

Alla verksamheter och platser där mänskliga möten är viktiga, har nytta och glädje av att sätta fokus på värdskapet. Det uppskattas av människor oavsett bransch, kultur, livsåskådning etc.

DELA INLÄGG

Facebook Twitter Blogger

Om värdskap - värdskapsfilosofin

Om värdskap - värdskapsfilosofin Nu kan du beställa värdskapfilosofin i tryckt format. Skriften är på 34 sidor och innehåller tio delar om värdskap och konsten att få människor att känna sig välkomna. Pris 55:-/st Vid beställning, kontakta kicki@vardskapet.se

NY BOK - LEDA SOM VÄRD

NY BOK - LEDA SOM VÄRD Den här boken är en hyllning till alla operativa chefer som får världen att fungera i verkligheten. 
Läs mer
BÖCKER FRÅN VÄRDSKAPET
DET GODA VÄRDSKAPET DET GODA VÄRDSKAPET
Boken om konsten att få människor att känna sig välkomna. En konst som utövas mot gäster, kollegor och oss själva.
Läs mer
NY BOK - LEDA SOM VÄRD! NY BOK - LEDA SOM VÄRD!
Den här boken är en hyllning till alla operativa chefer som får världen att fungera i verkligheten.
Läs mer