Skriv ut

Vår vision

ATT VARA DEN FRÄMSTA OCH MEST KOMPLETTA RESURSEN FÖR UTVECKLING AV VÄRDSKAP I SVERIGE

En värld där alla känner sig väntade och välkomna. En värld där barn, vänner, främlingar, gäster, kunder och medarbetare vågar och vill möta varandra på riktigt. En värld där våra möten präglas av respekt, värdighet och omtanke. En värld där vi först ser våra likheter, för att sedan möta våra olikheter med ett öppet, inkluderande och välkomnande förhållningssätt.

Vi menar att detta är grunden för verklig och hållbar framgång för oss som individer, våra verksamheter, våra samhällen och vår planet.

Vår uppgift

ATT HJÄLPA LEDARE OCH MEDARBETARE ATT UTVECKLA VÄLKOMNANDE VERKSAMHETER OCH PLATSER, GENOM INSPIRATION, UTBILDNING OCH PROGRAM FÖR VÄRDSKAP

Vi gör allt vi kan och lite till för att bistå alla de som vill få till ett gott värdskap i sin verksamhet eller plats. Vi erbjuder inspiration för att skapa lust, insikt och vilja till ett välkomnande förhållningssätt samt utbildningar och hela program för att åstadkomma ett engagemang, delaktighet och ansvar för värdskap.

Vårt mål

ATT NÅ MÅNGA MED VÄRDSKAPSFILOSOFIN

Målet är att i olika former sprida värdskapsfilosofin till så många som möjligt och därigenom bidra till en mer välkomnande värld. Sedan starten 2003 har vi nått mer än 300 000 människor genom böcker, föreläsningar, workshops och webbkurser!

Idag finns vi i Sverige och tillsammans med partners bedrivs verksamhet i Norge, Danmark, Holland och Uganda. Imorgon finns vi i många fler länder!

Vår hållbara affärsplan

Vi har en hållbar affärsplan, läs mer i vänsterspalten eller klicka här för hela texten som pdf.

DELA INLÄGG

Facebook Twitter Blogger

Om värdskap - värdskapsfilosofin

Om värdskap - värdskapsfilosofin Nu kan du beställa värdskapfilosofin i tryckt format. Skriften är på 34 sidor och innehåller tio delar om värdskap och konsten att få människor att känna sig välkomna. Pris 55:-/st Vid beställning, kontakta kicki@vardskapet.se

NY BOK - LEDA SOM VÄRD

NY BOK - LEDA SOM VÄRD Den här boken är en hyllning till alla operativa chefer som får världen att fungera i verkligheten. 
Läs mer
BÖCKER FRÅN VÄRDSKAPET
DET GODA VÄRDSKAPET DET GODA VÄRDSKAPET
Boken om konsten att få människor att känna sig välkomna. En konst som utövas mot gäster, kollegor och oss själva.
Läs mer