Diplomerad Värdskapstränare

Diplomerad Värdskapstränare

12- 13 september, 2017 i Stockholm.

Tänk om alla i din organisation hade samma kunskap och ett gemensamt språk för det som angår alla – en välkomnande kultur. Låt säga att alla kunde hitta sin egen inre motivation till att bidra till bättre bemötande och starka relationer. Låter det intressant? Värdskapstränare utbildningen är ett sätt för dig och din verksamhet att själva bygga upp en värdskapskompetens. 

SYFTE OCH MÅL

Att etablera interna inspiratörer/utbildare och bygga upp verksamhetens egen kompetens inom värdskap och därigenom skapa engagemang, delaktighet och öka förändringsviljan i organisationen.

 

FÖR VEM

För dig som idag innehar rollen idag som intern tränare i en verksamhet och/eller har vana att leda grupper/workshops i din verksamhet och som vill bygga upp er värdskapskompetens internt. 

EXEMPEL PÅ INNEHÅLL AV DAGARNA

  • Värdskap på djupet. 
  • Värdskapspedagogik. Så skapar vi lust, insikt och vilja till värdskap.
  • Att genomföra en värdskapsworkshop. Vi går igenom upplägg.
  • Rollen som värdskapsinspiratör.
  • Praktisk träning på värdskapsövningar.

UPPLÄGG 

Kursen är på två heldagar och är en mix av föreläsningar, gruppsamtal och praktisk träning av att genomföra värdskapsövningar på hemmaplan. Komplett handledarmaterial för att genomföra övningar ingår.

När: 12 och 13 september kl 09:00 – 16:30

Var: United Spaces, Klarabergsviadukten 63, Stockholm

Pris:  7 900:- exkl. moms. Arbetsmaterial och boken Det goda värdskapet och luncher ingår.

Värdar (vad annars?!) för kursen är Jan Gunnarsson Kicki Grunditz, från Värdskapet Sverige.

Om du vill anmäla dig eller om det är något du undrar är du välkommen att kontakta Kicki Grunditz på telefon 0734- 47 68 88 eller e-post kicki@vardskapet.se

Anmäl här

KALENDER

Om värdskap - värdskapsfilosofin

Om värdskap - värdskapsfilosofin Nu kan du beställa värdskapfilosofin i tryckt format. Skriften är på 34 sidor och innehåller tio delar om värdskap och konsten att få människor att känna sig välkomna. Pris 55:-/st Vid beställning, kontakta kicki@vardskapet.se

NY BOK - LEDA SOM VÄRD

NY BOK - LEDA SOM VÄRD Den här boken är en hyllning till alla operativa chefer som får världen att fungera i verkligheten. 
Läs mer
BÖCKER FRÅN VÄRDSKAPET
DET GODA VÄRDSKAPET DET GODA VÄRDSKAPET
Boken om konsten att få människor att känna sig välkomna. En konst som utövas mot gäster, kollegor och oss själva.
Läs mer