Följ dokumentären om värdskap

 

Tänk dig en värld, en plats eller en verksamhet där kolleger, kunder, patienter, barn, gäster, alltid känner sig väntade, inkluderade och välkomna. Där alla våra möten präglas av värdighet, respekt och en äkta omtanke om varandra. 

Den världen vill jag vara med att skapa. Om du också vill det, kan vi göra det tillsammans.

Jag heter Jan Gunnarsson och skrivit böcker och föreläst i hela världen om värdskap i över 20 år. Följ med mig på en spännande resa i välkomnandets värld. Du kommer att få möta människor i olika verksamheter, från olika kulturer, länder och med olika livsåskådningar, som alla har det gemensamt att de inspirerar oss och väcker vår naturliga förmåga att välkomna oss själva och andra.

Vi kommer att se vad det är att vara inkluderad och välkommen, på vilket sätt det skapar värde, vilka utmaningarna är och hur vi kan göra för att omsätta det i ord och beteende.

Min ambition är att jag ska förstå mer om konsten att välkomna och att det ska göra mig, inte till en bättre människa, men kanske till lite mer människa. 

Min förhoppning är att den här resan ska ge dig samma möjlighet.

Så välkommen ombord. Det viktigaste du kan ta med dig är din nyfikenhet och öppenhet. Då kan den här resan göra stor skillnad, inte bara för dig och din verksamhet utan för alla du möter i ditt arbete och i livet i stort. 

Jag är glad och tacksam att du är här. 

Nu ger vi oss av!

 

1000 fribiljetter till Värdskapsdokumentären!

Följ Jan Gunnarsson, Värdskapets grundare och filmaren Tommy Gärdh, när de reser runt i världen och spelar in värdskapsdokumentären. En unik film om ett universellt välkomnande som har världspremiär den 15 januari 2018

På den här sidan kommer vi inom kort att lägga upp en blogg där du i text och film kan följa mycket av det som Jan och Tommy kommer att möta.

Säkra Din plats på vår gemensamma värdskapsresa genom att fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret. De första tusen följarna får en gratisbiljett till premiären!

Anmäl dig här

Välkommen!


KALENDER

Om värdskap - värdskapsfilosofin

Om värdskap - värdskapsfilosofin Nu kan du beställa värdskapfilosofin i tryckt format. Skriften är på 34 sidor och innehåller tio delar om värdskap och konsten att få människor att känna sig välkomna. Pris 55:-/st Vid beställning, kontakta kicki@vardskapet.se

NY BOK - LEDA SOM VÄRD

NY BOK - LEDA SOM VÄRD Den här boken är en hyllning till alla operativa chefer som får världen att fungera i verkligheten. 
Läs mer
BÖCKER FRÅN VÄRDSKAPET
DET GODA VÄRDSKAPET DET GODA VÄRDSKAPET
Boken om konsten att få människor att känna sig välkomna. En konst som utövas mot gäster, kollegor och oss själva.
Läs mer