Skriv ut

Kicki Grunditz

Passion. Erfarenhet. Glädje. Tre ord som beskriver Kicki.

Kickis passion är att utveckla människor som i sin tur vill utveckla verksamheter och platser. ”Jag mår helt enkelt bra av att se människor växa.”

Kicki har lång erfarenhet av att designa och genomföra företagsanpassade utbildningar, träningar och föreläsningar inom områden som ledarskap, kommunikation, värdskap, bemötande, service och försäljning.

Hon coachar även ledare och medarbetare, både inom privat och offentlig sektor – individuellt och i grupp – inom ramen för olika förändringsarbeten.

Som ledare i ett flertal verksamheter har Kicki även egen erfarenhet av ledarskap och av att utveckla verksamheter och platser. Det hon talar om är förankrat i verkligheten.

Värdskap är en viktig utgångspunkt i Kickis arbete och sätt att vara i mötet med människor.

Glädjen kommer till uttryck i hennes naturligt glada och nyfikna sätt, med mycket humor.

”Jag tror på livslångt lärande. Jag tror på människor. Jag tror att människor växer i glädje. Jag tycker att värdskap är för viktigt för att vara alltför allvarsamt.”

DELA INLÄGG

Facebook Twitter Blogger

Om värdskap - värdskapsfilosofin

Om värdskap - värdskapsfilosofin Nu kan du beställa värdskapfilosofin i tryckt format. Skriften är på 34 sidor och innehåller tio delar om värdskap och konsten att få människor att känna sig välkomna. Pris 55:-/st Vid beställning, kontakta kicki@vardskapet.se

NY BOK - LEDA SOM VÄRD

NY BOK - LEDA SOM VÄRD Den här boken är en hyllning till alla operativa chefer som får världen att fungera i verkligheten. 
Läs mer
BÖCKER FRÅN VÄRDSKAPET
DET GODA VÄRDSKAPET DET GODA VÄRDSKAPET
Boken om konsten att få människor att känna sig välkomna. En konst som utövas mot gäster, kollegor och oss själva.
Läs mer