Workshop Art of Welcoming, WAOW-verkstad

november 25, 2018

Välkommen till WAOW verkstad i Luleå den 11 december kl 15:00 – 17:00, Elite Hotels, Storgatan 15, Luleå. Lär dig mer om värdskap genom Workshop Art of Welcoming, ett online verktyg med ett enkelt metodstöd som bygger på filmen Art of Welcoming. Ett inspirations- och dialogverktyg om konsten att välkomna.

Klicka här så kommer du till anmälan!
Lär dig mer om värdskap genom Workshop Art of Welcoming, ett online verktyg med ett enkelt metodstöd som bygger på filmen Art of Welcoming. Workshop Art of Welcoming, WAOW, är ett inspirations- och dialogverktyg om konsten att få människor att känna sig välkomna, som kan användas individuellt eller i grupp i alla typer av organisationer.

Waow på riktigt

Den 11 december bjuder Värdskapet dig på två timmars WAOW-verkstad där du kommer inspireras och får träna på att använda Workshop Art of Welcoming, WAOW! Vi testar metoden, du får uppleva en fantastisk film samtidigt som vi arbetar med dialogmaterialet och ger tips och idéer kring genomförande.

Vill du skapa och utveckla en välkomnande kultur i din organisation, då är WAOW ett utmärkt stöd.

Facilitator

Följ med oss i en WAOW-verkstad och du får känna på WAOW på riktigt. Du lämnar verkstaden som utbildad facilitator i inspirations- och dialogverktyget Workshop Art of Welcoming.

Du får också med dig kunskap och inspiration till att arbeta med konsten att få människor att känna sig välkomna i din organisation.

Välkommen med din anmälan.