Integritetspolicy och  ANVÄNDARVILLKOR

När du lämnar dina kontaktuppgifter samtycker du till att vi skickar information och erbjudanden till dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy. Dina personuppgifter sparas i våra register så länge du vill ta del av information och erbjudanden från Värdskapet-Hostmanship Scandinavia. Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen.

Vilken information vi har
Informationen vi har om dig är den du har lämnat till oss med egna aktiva handlingar. Vi samlar in information om telefonnummer, e-postadresser och vilket företag du arbetar på i samband med att du fyller i formulär eller registrerar dig som prenumerant på nyhetsbrev via vår hemsida. 

Vilken information vi tänker behålla
Vi vill behålla informationen som du har lämnat till oss. Du kan begära att dina uppgifter raderas ur vårt system och du kan avregistrera dig från kommunikation i något av nyhetsbreven eller informationen som skickas till dig. 

Vad vi ska ha informationen till
Vi använder informationen för att kunna skräddarsy vårt erbjudande till dig och för att du ska få en bättre upplevelse i vår kommunikation.

Vilka som kommer att ta del av informationen
Det är endast Värdskapet, formellt genom Hostmanship Scandinavia/Märit Torkelson AB, som har tillgång till dina uppgifter. Vi delar dock dina personuppgifter med vår IT-leverantör SuperOffice AB, som endast behandlar personuppgifter på vårt uppdrag för att bistå oss tekniskt. Vi kommer aldrig att sälja eller lämna vidare dina uppgifter till någon annan. 

Vad är syftet med att ha informationen
Syftet med att ha informationen om dig är att du ska kunna få information, erbjudanden och relevant innehåll skickat till dig. Syftet är även att kunna hålla kontakt med dig som är kund och har upprepad återkoppling med oss.

Behandling av personuppgifter
Värdskapet värnar om din personliga integritet. All behandling av personuppgifter som används av Värdskapet sker i enlighet med med EU: s allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) som trädde i kraft i maj 2018.

Värdskapet avser att i egenskap av personuppgiftsansvarig behandla personuppgifter som lämnas till oss, i samband med gjord registrering på hemsidan, samtycke i mejl, seminarium, sociala medier, bloggprenumeration och liknande instanser. 

Syftet med insamling av personuppgifter.
Personnummer, IP-adress, kontaktuppgifter, bilder och namn är personuppgifter som kan härleda till dig som person. Vi på Värdskapet behandlar personuppgifter som du själv har tillhandahållit oss i syfte att administrera dem inför eventuell framtida kontakt.

Intresseanmälningar och personuppgifter från dig administreras för att ingå i eventuella avtal med dig, ge information om pågående projekt och service som vi tillhandahåller i samband med förfrågningar. Uppgifter behandlas även indirekt i anslutning till utveckling, test och förvaltning av de IT-system som är knutna till vår webbplats.

Vi ber dig notera att när du använder vår webbplats finns det funktioner som gör det möjligt för dig att lägga upp information som kan betraktas som personliga uppgifter. 
Du får endast lägga upp information om andra personer om du har deras samtycke till att tillhandahålla oss deras information. 

Ditt godkännande
Genom att registrera personuppgifter på hemsidan samtycker du till att Värdskapet, i egenskap av personuppgiftsansvarig, använder uppgifterna för att förbättra våra tjänster, produkter, service eller liknande, informera om status i pågående och kommande händelser samt genomföra kundundersökningar. Genom registrering hos Värdskapet, samtycker du även till att motta information och marknadsföringsmaterial via e-post, telefon, per post, eller annat motsvarande sätt. Detta förutsätter att du vid registrering eller senare uppgivit ditt telefonnummer eller din e-postadress till oss. Värdskapet äger rätten att dokumentera din kommunikation med oss.

Du har rätt att från Värdskapet få information om behandlingen av de personuppgifter som berör dig. Vi kommer på din begäran eller på eget initiativ att rätta uppgifter som upptäcks vara felaktiga. Du har rätt att begära att dina uppgifter inte används för direkt marknadsföring.

Om du inte vill ta del av erbjudanden och/eller marknadsföring vänligen kontakta oss via e-post till info@vardskapet.se eller genom att avregistrera dig i något av utskicken. Om uppgifterna skulle visa sig vara felaktiga, ofullständiga eller på annat sätt irrelevanta åligger det Värdskapet att vidta rättelseåtgärder.

Kontaktinformation
Om du har frågor rörande hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss via e-post eller post.

Värdskapet genom Hostmanship Scandinavia/Märit Torkelson AB
Org. 556817-5094
Märit Torkelson
marit@vardskapet.se

Nedre Skøyen Vei 21, NO-0276 OSLO